Εφαρμογή PPS - Αξιολόγησης Προσωπικού, Συγκρούσεις Αρμοδιοτήτων

Εφαρμογή  Αξιολόγησης Προσωπικού και εύρεση συγκρούσεων αρμοδιοτήτων οργανογράμματος

Η εφαρμογή θα λειτουργεί μέσω διαδικτύου. Το προσωπικό θα έχει την δυνατότητα να συμπληρώνει εύκολα και γρήγορα τεστ στο οποιο θα πραγματοποιείται η αξιολόγηση του. Παράλληλα, επεξεργάζοντας της απαντήσεις του διαγωνιζόμενου στελέχους της εταιρείας, θα προκύπτει ο χαρακτήρας του, οι τάσεις του στελέχους, πιθανές συγκρούσεις οι οποίες δύναται να υπάρχουν με βάση την συμπεριφορά του, οι σχέσεις υποψήφιων και προισταμένων καθώς και δυνητικές συγκρούσεις. Όλα τα ανωτέρω μπορούν να προκύψουν αναλύοντας όλα τα εισερχόμενα δεδομένα, τις συμπεριφορές, τις αρμοδιότητες και θα προβάλονται με εύκολο και γρήγορο τρόπο οι συγκρούσεις αρμοδιοτήτων.

Ο σκοπός του λογισμικού είναι να μπορέσει με έναν χρηστικό τρόπο να αναδείξει τα προβλήματα τα οποία υπάρχουν. Με αυτόν τον τρόπο η διοίκηση θα έχει την δυνατότητα να προσφέρει με τις ανάλογες τροποποιήσεις την βέλτιστη οργανωτική λειτουργία του τμήματος ή της εταιρείας.

Τέλος μετά την επεξεργασία όλων των δεδομένων θα δίνεται η ατομική Βαθμολογία καθώς και μία γενικότερη συγκριτική βαθμολογία.

 

 

Ελάτε σε επαφή για τα δικά σας Project
Επικοινωνία Πολιτική Απορρήτου
banner grbanner en psifiakos metasximatismos