Εφαρμογή CV Evaluate - Εύρεση, Αξιολόγησης Προσωπικού

Η εφαρμογή θα είναι ένα εργαλείο εύρεσης και αξιολόγησης νεοπροσλαμβανόμενου προσωπικού και δίνει την δυνατότητα σε κάθε εταιρεία ή οργανισμό να αξιολογήσει με εύκολο και γρήγορο τρόπο τους υποψήφιους που ενδιαφέρονται για μία θέση εργασίας

 

Η εφαρμογή έχει ως σκοπό την επιλογή προσωπικού, με πλήθος και διαφόρων μορφών ερωτήσεων, την ανάλυση του γνωστικού επιπέδου και των ικανοτήτων / δεξιοτήτων των υποψηφίων. Χρησιμοποιείται για την ανάγνωση του βαθμού γνώσεων του υπάρχοντος προσωπικού αλλά και του νεοπροσλαμβανόμενου, ως μέσο έρευνας εκπαιδευτικών αναγκών.

Παρέχει σε κάθε εργοδότη τη δυνατότητα εξοικονόμησης χρόνου κατά την διαδικασία αναζήτησης νέων στελεχών και αξιολόγησης προσωπικού.

Συγκεκριμένα, αντί ο κάθε εργοδότης να πρέπει να διαβάσει δεκάδες ή μερικές φορές και εκατοντάδες βιογραφικά μπορεί χορηγώντας ενός κωδικού εισαγωγής στον υποψήφιο για την εφαρμογή, να ζητείται από τον εκάστοτε υποψήφιο εργαζόμενο να απαντήσει ένα ερωτηματολόγιο σε συγκεκριμένο χρόνο (πχ. 1 ώρα).

Με αυτόν τον τρόπο πραγματοποιείται αξιολόγηση εργαζομένου σε 3 παραμέτρους :

  • την συμπεριφορά του
  • γνωστικό αντικείμενο εργασίας
  • αντιληπτική Ικανότητα

Η εφαρμογή διαθέτει πάνω από 2.000 ερωτήσεις οι οποίες είναι κατανεμημένες ανά ενότητα και κατηγορία π.χ. πωλήσεις, επικοινωνία κλπ (ενότητες),  χειρισμός αντιρρήσεων, παρουσίαση κλπ (κατηγορίες) και βαθμό δυσκολίας, καθώς επίσης είναι κατανεμημένες και κατά ειδικότητα – θέση εργασίας.

Κάθε ειδικότητα περιλαμβάνει ομάδες ερωτήσεων (ενότητες) σε θέματα που απαιτούνται γνώσεις και δεξιότητες για την συγκεκριμένη ειδικότητα.

Οι ερωτήσεις είναι επιμελημένες απο εξιδικευμένο προσωπικό που ειδικεύεται στην αξιολόγηση προσωπικού.

Για Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ζητήσετε μία αναλυτική παρουσίαση της Εφαρμογής στον χώρο σας ή μέσω απομακρυσμένης σύνδεσης, συμπληρώνοντας τα στοιχεία επικοινωνίας σας στην φόρμα επικοινωνίας.

Ελάτε σε επαφή για τα δικά σας Project
Επικοινωνία Πολιτική Απορρήτου
banner grbanner en psifiakos metasximatismos