Παραγωγή Διαδικτυακών Λογισμικών

Χρειάζεστε Λογισμικά που θα απογειώσουν την επιχείριση ή τον οργανισμό σας;

Παραγωγή Λογισμικού

Ολοκληρωμένες λύσεις για Εταιρικούς ιστότοπους, διαδικτυακές πύλες και διαδικτυακά και desktop λογισμικά για επιχειρήσεις που αναζητούν μοντέρνους τρόπους διαχείρισης της επιχείρισης καθώς και επικοινωνίας με πελάτες και συνεργάτες.

Η ομάδα της D/Plan εξελίσσοντας την τεχνογνωσία της σε UI σχεδιασμό και ανάπτυξη κώδικα μπορεί να γίνει ο σωστός συνεργάτης για το δικό σας έργο.  Με εξιδικειμένο προσωπικό είναι σε θέση να παράξει λογισμικά τα οποία θα ικανοποιήσουν τις ανάγκες και θα μειώσουν τους χρόνους της επιχείρισης σας.

Οι υπηρεσίες παραγωγής ιστοτόπων αφορούν, από την δημιουργία απλών σελίδων κειμένου έως και την υλοποίηση σύνθετων διαδικτυακών εφαρμογών με υψηλή και απαιτητική επισκεψιμότητα. Όλες οι ιστοσελίδες δίνουν την μέγιστη λειτουργικότητα, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη, κάνοντας πάντοτε τις απαραίτητες παρεμβάσεις για την βελτιστοποίηση τους.

  • Καλοσχεδιασμένες και λειτουργικές ιστοσελίδες με σκοπό να δημιουργούν μία ευχάριστη εμπειρία πλοήγησης ακόμη και για τους πιο αρχάριους χρήστες internet.
  • Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ιστότοποι οι οποίοι είναι δυσλειτουργικοί ή δεν έχουν καλή αρχιτεκτονική αποθαρρύνουν τον επισκέπτη να συνεχίσει την πλοήγηση του, μπορεί να λειτουργήσει αποτρεπτικά στην επιστροφή του ξανά στην σελίδα με αποτέλεσμα την πτώση της επισκεψιμότας και άρα των έμμεσων ή άμεσων αποτελεσμάτων.
  • Προωθημένες ιστοσελίδες στις μηχανές ανάζητησης με χρήση καλών πρακτικών μέσω μηχανισμών στο google το οποίο κατέχει περίπου το 90% των αναζητήσεων καθώς και επανασχεδιασμένες ιστοσελίδες με βελτιστοποίηση σύμφωνα με τα κοινωνικά δίκτυα όπως στο facebook.

Η εταιρεία έχοντας συνεργασία με σύγχρονα Datacenter είναι σε θέση να προσφέρει υπηρεσίες φιλοξενείας υψηλών προδιαγραφών. Κάποια απο τα στοιχεία τα οποία έχουν τα Datacenter τα οποία φιλοξενούν λογισμικά πελατών είναι τα παρακάτω:

  • Γρήγορο GR-IX Δίκτυο Server για δικτυακούς χρόνους απόκρισης.
  • SSD Hosting για έως x100 φορές μεγαλύτερες ταχύτητες ανάγνωσης.
  • GDPR Compliance
  • Backup Ημερήσιο
  • 24/7 Support ανάλογα το πακέτο
  • Eλληνική IP

 

Σημείωση: Οι τεχνικές προδιαγραφές μεταβάλονται ανάλογα τις απαιτήσεις κάθε εφαρμογής.

Get in touch for your own Projects
Contact Privacy Policy
banner grbanner en psifiakos metasximatismos