SEO - Οργανικά Αποτελέσματα των Μηχανών Αναζήτησης

 

SEO (Search Engine Optimization, Βελτιστοποίηση για Μηχανές Αναζήτησης)

Δείτε παρακάτω πως το SEO μπορεί να μεταμορφώσει την επιχείρησή σας. Θεωρείται μία από τις πιο αποτελεσματικές και αποδοτικές τεχνικές marketing όσον αφορά την αύξηση της επισκεψιμότητας (quality traffic) ενός ιστοτόπου.

Είναι η πρακτική αύξησης της ποιότητας και της ποσότητας της επισκεψιμότητας στον ιστότοπό σας. Πολλές επιχειρήσεις διαγωνίζονται μεταξύ τους, χρησιμοποιώντας συγκεκριμένα keywords κι άλλες σχετικές τεχνικές!

Ωστόσο, η πλειοψηφία των επιχειρήσεων δεν κατανοούν πόσο σημαντικό και κομβικό μπορεί να αποδειχτεί το SEO. Το SEO δεν θεωρείται μια δημοφιλής τεχνική ωστόσο, το SEO μπορεί να εισάγει μια νέα εποχή επιτυχιών και αυξημένων leads και πωλήσεων για την επιχείρησή σας.

Με τον όρο Quality traffic εφαρμόζουμε διάφορες μεθόδους για τη στόχευση ανθρώπων που ενδιαφέρονται για το προϊόν σας.  Όσο πιο κατάλληλα στοχευμένα άτομα επισκέπτονται τον ιστότοπό της επιχείρησης από αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης, όπως η Google, τόσο το καλύτερο. Τα Οργανικά Αποτελέσματα των Μηχανών Αναζήτησης» (Organic Search Engine Results) αναφέρονται σε επισκεψιμότητα για την οποία δεν χρειάζεται να πληρώσει η επιχείρηση και αφορά τα άτομα που επισκέπτονται τον ιστότοπό μέσω διαφόρων τεχνικών SEO.

Κάποιες απο τις Βασικές αρχές που επηρεάζουν το SEO είναι οι παρακάτω:

  1. Σχετικό & Βελτιστοποιημένο Περιεχόμενο (Content)
  • Meta Titles & Descriptions – στοχευμένα και σχετικά keywords ώστε να προσελκύετε αυτό που λέμε ‘Quality Traffic’.
  • Αυξήση το Domain Authority και το Trust για να αποκομίσετε πολύ καλύτερες θέσεις στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης καθώς και μεγαλύτερη επισκεψιμότητα.

  1. Internal & External Links

    Τα Internal Links είναι σύνδεσμοι εντός του δικού σας ιστοτόπου. Τα External Links είναι σύνδεσμοι που προέρχονται από άλλες ιστοσελίδες, με διαφορετικό domain.

    Ιστότοποι με περισσότερα backlinks αποκομίζουν υψηλότερο ranking (κατάταξη) στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης. Τα ποιοτικά backlinks καταδεικνύουν στην Google πως ο ιστότοπός σας είναι μια αξιόλογη πηγή αναφοράς.

Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να δείτε πόσο καλά γνωρίζουμε την μεθοδολογια για να προβάλουμε την επιχείρηση σας στον επιθυμητό κοινό σας. Αν αυτό σας ικανοποιεί δεν έχετε να περιμένετε τίποτα άλλο απο το να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας με σκοπό την απογειωση των αποτελεσμάτων σας.

 

 

Ελάτε σε επαφή για τα δικά σας Project
Επικοινωνία Πολιτική Απορρήτου
banner grbanner en psifiakos metasximatismos